Diensten_beeld

Diensten_beeld

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s!

Spect is doorlopend op zoek naar enthousiaste collega’s voor zowel de functie werkvoorbereider als projectleider. Je kunt dus op elk moment van je carrière bij Spect terecht voor een interessante nieuwe uitdaging!

displaynone

Werkvoorbereider worden, waarbij er geen werkdag hetzelfde is en je elke dag samen met de projectleiding weer nieuwe uitdagingen aanpakt?!

Hou je van afwisseling, ben je leergierig, ambitieus en wil je vanuit je functie als werkvoorbereider doorgroeien tot projectleider? Dan ben je bij ons op het juiste adres!

Met ons jonge en enthousiaste team zetten we elke dag de schouders weer onder een nieuwe uitdaging, maken we het onmogelijke waar en vieren we onze successen!

We bieden jou een zeer uitdagende functie als werkvoorbereider. Je ondersteunt de projectleiders op allerlei gebieden. Van het inmeten van een winkel (ook in het buitenland), het 3D uittekenen van een ontwerp met behulp van BIM, het opnemen van een verbouw- of nieuwbouwklus of het in kaart brengen van een meerjarenonderhoudsplan voor een gebouw…..

Interesse gewekt? Neem gerust contact op en stuur je CV naar info@spect.nl.

Heb je 3 tot 5 jaar werkervaring en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wij bieden jou een functie als projectleider waarbij er gegarandeerd geen dag hetzelfde is!

Vind jij het leuk om naast directievoering en toezicht op grotere utiliteitsprojecten ook eens een verbouwing of nieuwbouw van een winkel te coördineren, een kijkje over de grens te nemen of strategisch mee te denken over vastgoedonderhoud binnen gemeentes? Dit kan!

Met ons jonge en enthousiaste team zetten we elke dag de schouders weer onder een nieuwe uitdaging, maken we het onmogelijke waar en vieren we onze successen!

We bieden jou een leuke en zeer afwisselende functie als projectleider! Samen met een team van andere projectleiders en werkvoorbereiders hebben we hele korte communicatielijnen, maken we gebruik van elkaars kennis en bekijken we wekelijks de nieuwe uitdagingen die op ons pad komen. Als projectleider ga je aan de slag met projecten in onze verschillende marktsegmenten Retail, Utiliteitsbouw en Beheer en Onderhoud…

Interesse gewekt? Neem gerust contact op en stuur je CV naar info@spect.nl.


Volg je momenteel een bouwgerelateerde opleiding en ben je daarvoor op zoek naar een uitdagende stage? Ben jij een 3e- of 4e-jaars HBO Bouwkunde student en wil je naast je studie graag wat bijverdienen en alvast praktijkervaring opdoen? Of ben je net afgestudeerd en ben je op zoek naar jouw droombaan? Als erkend leerbedrijf biedt Spect daartoe volop mogelijkheden! Neem samen met ons een kijkje in de wereld van het bouwmanagement, advies maar ook directievoering en doe zo je eerste werkervaringen op!

We bieden jou een zeer uitdagende functie als werkvoorbereider jr. Je ondersteunt de projectleiders op allerlei gebieden. Van het inmeten van een winkel (ook in het buitenland), het 3D uittekenen van een ontwerp met behulp van BIM, het opnemen van een verbouw- of nieuwbouwklus of het in kaart brengen van een meerjarenonderhoudsplan voor een gebouw. Daarnaast zal je regelmatig met een projectleider op pad gaan om de diverse projecten te bezoeken!

Met ons jonge en enthousiaste team zetten we elke dag de schouders weer onder een nieuwe uitdaging, maken we het onmogelijke waar en vieren we onze successen! We bieden je volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen en in je eigen toekomst te investeren!

Interesse gewekt? Neem gerust contact op en stuur je CV naar info@spect.nl.